Greek English

Επικοινωνία

 
Αρχική Σελίδα / Ανακοινώσεις / Τρέχουσες
Print this page

Τρέχουσες


17/03/2020
Σημαντική Ανακοίνωση

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πραστειού Κελλακίου αντιλαμβανόμενο πλήρως την δύσκολη περίοδο που περνά ο τόπος μας , και συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης όπως αυτή εξελίσσεται συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης και σας ενημερώνει τα ακόλουθα.

1) Καλεί όλους τους συγχωριανούς και επισκέπτες της Κοινότητας όπως εφαρμόζουν επακριβώς τες εντολές των αρμοδίων Υπουργείων και Υπηρεσιών Υγείας του Κράτους.

2) Αποφεύγουν κάθε άσκοπη διακίνηση εντός της Κοινότητας και κάθε επίσκεψη , ειδικά σε άτομα υψηλού κινδύνου , όπως ηλικιωμένους , πάσχοντες κλπ.

3) Ακυρώνει όλες τες προγραμματισμένες εκδηλώσεις που θα γίνονταν κατά την διάρκεια του Πάσχα.

4) Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν θα δοθούν εισφορά σε ευαγή ιδρύματα .

5) Το Κοινοτικό Συμβούλιο θα προχωρήσει άμεσα σε ψεκασμούς – απολύμανση σε όλους τους δημόσιους χώρους και όπου αλλού ενδείκνυται.

6) Τα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου θα είναι κλειστά μέχρι τέλος Μαρτίου. Όλοι όσοι χρειαστούν οτιδήποτε από το Κ.Σ μπορούν να αποταθούν τηλεφωνικά στον Πρόεδρο του Κ.Σ στο 99783555 ο οποίος θα εξυπηρετεί ΟΛΟ τον κόσμο για ΟΤΙ χρειαστεί. Ο Πρόεδρος του ΚΣ είναι στη διάθεση σας για να επιληφθεί οποιουδήποτε προβλήματος ήθελε προκύψει .

7) Όλες οι φορολογικές υποχρεώσεις του κοινού αναστέλλονται μέχρι τέλος Απριλίου χωρίς καμιά επί πλέον επιβάρυνση.

8) Άτομα υψηλού κινδύνου , η ηλικιωμένα άτομα που πιθανό να χρειαστούν οποιαδήποτε βοήθεια, το Κ.Σ είναι πρόθυμο να βοηθήσει .

9) Θα είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση και θα σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε κριθεί σκόπιμο. Παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τους πίνακες ανακοινώσεων της Κοινότητας για την ενημέρωση σας. Όπως επίσης σας καλούμε να παρακολουθείτε και να ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ όλες τες υποδείξεις των αρμοδίων.

10) Ευχή μας , να ξεπεράσομε όσο ποιο γρήγορα και ανώδυνα γίνετε το πρόβλημα.

Είμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Από το Κοινοτικό Συμβούλιο Πραστειού Κελλακίου.

 

Designed & Developed by NETinfo Plc