Το κοινοτικό συμβούλιο της κοινότητας, μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας του για καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του, έχει ήδη αποπερατώσει εδώ και καιρό αρκετά έργα που εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων.

Συμπληρώθηκε το δίκτυο των αγροτικών δρόμων. Λύθηκε το πρόβλημα της Υδατοπρομήθειας με την κατασκευή νέου μεγάλου ντεπόζιτου σε πολύ ψηλό σημείο της περιοχής για να δίδεται η δυνατότητα υδροδότησης περισσότερων περιοχών.  Αντικαταστάθηκε επίσης όλο το δίκτυο της υδατοπρομήθειας. Ανεγέρθηκε πολιτιστικό κέντρο και γραφεία του κοινοτικού συμβουλίου. Κατασκευάστηκε νέο κοιμητήριο έξω από το χωριό. Έγιναν αρκετά έργα εξωραϊσμού της κοινότητας μεταξύ των οποίων η συντήρηση ενός παραδοσιακού ελαιόμηλου. Με την βοήθεια του συνδέσμου αποδήμων της κοινότητας, προχωρήσαμε στον εξωραϊσμό της αυλής του σχολείου με την κατασκευή πλακόστρωτου, γηπέδου καλαθόσφαιρας και παιχνιδότοπου.

Στα προγραμματισμένα έργα βρίσκεται η κατασκευή κλειστού γηπέδου, ο διαχωρισμός οικοπέδων που θα παραχωρηθούν σε νέους που θα ενδιαφερθούν για εγκατάσταση στη κοινότητα μας και στην αναδάσωση μεγάλης περιοχής κοντά στην κοινότητα.  Επίσης αναμένονται σύντομα να αρχίσουν οι εργασίες για την αναπαλαίωση της μεγάλης εκκλησίας της Παναγίας της Ελεούσας καθώς επίσης και η ανέγερση ενός μικρού παρεκκλησιού στη περιοχή Φοινίκια.